Begagnad robotgräsklippare i RobotGardens ReFurb outlet

Project ReFurb – En outlet för robotgräsklippare

Project ReFurb är Robotgardens nya klimatsmarta satsning där vi säljer ut robotgräsklippare som är tidigare årsmodeller, demo-ex eller renoverade klippare. Anledningen till att vi startat detta är att vi märker av ett väldigt stort svinn i dagens handel. De senaste åren har priserna pressats rejält på robotgräsklippare och det är många som prioriterar bort bra service för att kunna sänka priset ytterligare. Tanken är att man tjänar mer på att bara ge ut en ny produkt istället för att anlita specialkompetens för att serva produkterna, ett förhållningssätt som också gör att användarna betraktar produkterna som en förbrukningsvara snarare än hållbara. Detta är varken hållbart för miljön eller kundernas ekonomi. Kolla in vad vi har inne just på i vår webshop.

Vad händer då när återförsäljaren inte har rätt kompetens om produkten? Jo, det blir väldigt mycket reklamationer och returer som kunde undvikas och helt felfria produkter slängs. Detta är givetvis inte hållbart i längden med vårt redan ansträngda klimat. Vi har nu köpt upp restlager och reklamationslager som vi går igenom och uppdaterar med de senaste hård- och mjukvaruppdateringarna.

I project ReFurb kommer vi erbjuda allt från helt nya klippare, demo-ex och renoverade klippare. Det kommer finnas olika prisklasser baserade på skick.  På alla produkterna ingår ett års garanti samt fri support. Vi har ett stort lager med reservdelar och kommer ha så i minst 5 år, det ska aldrig komma till den punkten att man måste slänga en produkt för att det inte finns reservdelar att laga den. Dessutom produceras klipparna fortfarande så kommer finnas möjlighet till uppgraderingar framöver.

Här är skalan över skick som vi använder:

Skick A – Nyskick eller helt oanvänd

Skick B – Bra skick. Sparsamt använd i test och demo

Skick C – Ok skick. Begagnad. Normalt slitage kan förekomma

Gå över till vår webshop för att kolla in vad vi har i lager just nu i Project ReFurb

Rulla till toppen