Service Center

Utför service själv på din robotgräsklippare med RobotGardens hjälp

 

Utför Egen Service Hemma på din Robotgräsklippare

Välkommen till RobotGardens Service center! Här kan du hitta svar på vanliga frågor om din robotgräsklippare, uppdatera mjukvaran, och beställa reservdelar när du behöver dem. För att komma igång väljer du bara din robotgräsklippare i menyn nedan. Våra reparationsvägledningar finns tillgängliga för att hjälpa dig om du behöver utföra reparationer själv. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din robotgräsklippare!

 

 

Vad Betyder då G3, V6?

Benämningarna du hittar på robotgräsklippare och reservdelar i vår webshop är till för att hjälpa dig hitta rätt produkter när du utför egen service hemma. G3 produkter passar då till robotgräsklippare som även har benämningen G3, och avser vilken generation robotgräsklipparen tillhör.

V2 – V6 och liknande avser versionen av moderkort som används i din robotgräsklippare. Har du ett moderkort av version 6 (V6) behöver du även se till att displayens anslutning passar till det moderkortet. Det är även viktigt att du har rätt display till rätt mjukvara. En knappdisplay av modell ECO går ej att koppla på en PRO klippare. Samma gäller med touchdisplayen H. Vill du byta typ av display måste du först ta kontakt med oss för att byta mjukvara och inställning på din klippare i vår verkstad, då det kräver specialutrustning.

 

Generation
G1:  Generation 1. Clipper 1200,  Gforce V2.
G2:  Generation 2. Gforce SR2000.
G3:  Generation 3. YardForce SA & Xseries,  Gforce SB & SC,  Ferrex R800,  Meec 800,  PowerG Easymow,  Garden Feelings.
G4:  Generation 4. YardForce Amiro & Compact,  Biltema RM300.
Version
V2:  Version 2. Moderkort v2.2 - 2.4:   Clipper 1200,  Gforce V2.
V3:  Version 3. Moderkort v3.2 - 3.4:   Gforce SR2000.
V4:  Version 4. Moderkort v4.0 - 4.4:   G3 modeller producerade mellan 2017 - 2020.
V6:  Version 6. Moderkort v6.0 - 6.1:   G3 modeller producerade från och efter 2021.
V7:  Version 7. Moderkort v7.0:   G4 Modeller. YardForce Compact & Amiro,  Biltema RM300 .
Välj valuta
SEK Svenska kronor
EUR Euro
Rulla till toppen